Elementhus

Kvaliteten og holdbarheten av elementhusene kommer hovedsakelig av kvaliteten til materialene som benyttes, gode fagkunnskaper om trevirkeegenskaper og erfaring med montering av prefabrikerte elementhus på byggeplassen hvor skjøtene endelig sammensettes, hvor rammen og elements forsegles og interne og eksterne ferdigbehandlinger blir utført. Det tar 2 – 4 uker å produsere et prefabrikert hus; å montere elementhus på byggeplassen tar 4-5 dager, og intern og ekstern ferdigbehandling fullføres i løpet av 3 uker.

Elementhus produseres som tilpassede prosjekter med kun bruk av sertifiserte høykvalitetsprodukter. Vi forbereder tekniske konstruksjonstegninger basert på klientens arkitektoniske design hvorpå vi utfører nødvendige justeringer, monterer byggedelene, forbereder dem til transport og setter de opp på byggeplassen. Alle elements og materialer beskyttes fra miljøpåkjenninger som kan forekomme under transport og montering. Prefabrikert elementhus kan også produseres med innebygd ledningsnettverk. Vi monterer også kjøkkenmøbler og andre interiørmøbler etter klientens behov.

Vårt team av profesjonelle spesialister med vellykkede erfaringer innen produksjon og konstruksjon av prefabrikerte elementhus i Skandinavia og andre europeiske land etterstreber alltid å forbedre produksjonen for å overgå forventingene dine. Vi benytter vår erfaring til å finne de mest passende løsningene for enhver klient. Firmaets prefabrikerte elementhus karakteriseres av den høyeste kvalitet, samt å bli så verdsatt av klienter.

Alle husene vi bygger overholder alle gjeldende byggestandarder.